top of page

OMAC Juvenil

Som una orquestra que forma i projecta professionalment joves compositors i intèrprets dels Països Catalans mitjançant produccions escèniques innovadores. Igual com l'Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya apostem per l’experimentació, la qualitat i la creativitat amb la voluntat d’atraure nou públic jove cap a la música popular i tradicional.  

 

La singularitat sonora de la formació és conseqüència directa d’una plantilla orquestral on hi col·laboren intèrprets de base tradicional, moderna, jazz i clàssica contemporània seleccionats via audició oberta. Ser part de l’orquestra és una gran oportunitat formativa i professional (beques formatives, xarxa professional) que exigeix dedicació (assajos i actuacions).

Transatlàntic

Transatlàntic és un espectacle dirigit al públic jove i una combinació irresistible de música, teatre i ball de parella dinamitzat. Aquesta sessió d’alt voltatge és arranjada i conduïda per Magí Capdevila i Martí Torras. La producció revela el vincle atlàntic de la música catalana i té una dimensió acadèmica perquè incorpora descobriments sorprenents derivats d’un treball d’investigació del Grup de Recerca Musicològica de l’ESMUC. 

logo omag_JUVENIL_b_transparent.png
bottom of page